Jump to content

Sportolás okosórával

2016. 07. 25. 09:20

Rengeteg sportolót látunk, akik okostelefonnal segítik az edzéseiket. Nem is hiába, hiszen sok információhoz jutnak a különböző applikációk révén. Most már egyre elérhetőbbek az okosórák, amik hasonlóan okos funkciókkal rendelkeznek, de még könnyebb használni őket testmozgás közben.     

Rengeteg sportolót látunk, akik okostelefonnal segítik az edzéseiket. Nem is hiába, hiszen sok információhoz jutnak a különböző applikációk révén. Mérik a megtett kilométert, a lefutott-letekert útvonalat, az elégetett kalóriát, és még sorolhatnánk. Most már egyre elérhetőbbek az okosórák, amik hasonlóan okos funkciókkal rendelkeznek, de még könnyebb használni őket testmozgás közben.

Eddig az úgynevezett polárórák voltak porondon, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek – főként a komolyabban sportolók között – elengedhetetlen adatokat közvetítenek a számukra. Az okosórák kiváló keverékei a poláróráknak és az okostelefonoknak. Jó hír, hogy egyre inkább elérhető áron juthatunk hozzá ezekhez az eszközökhöz.

Természetesen nem mindegy, hogy mit sportolunk, mert egy-egy szélsőségesebb körülményeket jelentő sporttípushoz nem biztos, hogy ez a megfelelő választás. Ha azonban a mozgásformák valamely klasszikusabb formáját űzzük, akkor érdemes lehet beszerezni egy ilyen eszközt, amely kiválóan kiegészíti a mobiltelefonunkat.

Valódi segítséget jelenthet ugyanis az egészségünk megőrzésében, és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeket más eszköz nehezebben tud biztosítani – például figyelmeztet bennünket, ha meghatározott ideje ülünk, hogy mozgassuk meg magunkat.